Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Tasoiteruiskut ja -laitteet

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

TASOITERUISKUT JA TASOITELAITTEET

Tasoiteruisku tulee tarpeeseen, kun haluat tasoittaa erilaisia pintoja ennen maalaamista tai muuta pintakäsittelyä. Valikoimistamme löydät erilaiset tasoiteruiskut ja tasoitelaitteet valmistasoitteiden ruiskutukseen.

Laajassa valikoimassamme on kaiken mallisia tasoiteruiskuja aina pienistä suppiloruiskuista suurikokoisiin sähkötoimisiin tasoiteruiskuihin. Löydät siis varmasti omaan tarpeeseesi sopivan tasoiteruiskun.

  • laadukkaat tasoiteruiskut ja -laitteet seinien tasoittamiseen, pinnoittamiseen ja viimeistelyyn
  • valmistasoitteet ja jauhetasoitteet
  • tehokasta ja nopeaa työskentelyä upealla työn jäljellä

Suurin osa laitteistamme sopii valmistasoitteille, mutta T-Max -pinnoiteruiskut sopivat myös jauhetasoitteen ruiskutukseen. Jauhetasoitetta ei saa käyttää kaikkialla (esim. sairaalat ja allergiavapaat kohteet), sillä ne saattavat aiheuttaa pölyhaittoja. Lisäksi valikoimissamme on suppiloruiskuja pienempiin kohteisiin.

Tilaa meiltä tasoiteruiskut ja erilaiset tasoitelaitteet ammattikäyttöön. Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä tasoiteruiskuista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Gracon tasoiteruiskut ja -laitteet ammattilaisille

Myymme Gracon tasoiteruiskut ja tasoitelaitteet erilaisiin maalauskohteisiin. Ammattikäyttöön tarkoitetut tasoiteruiskut valmistaa maailman johtava maalauslaitetoimittaja Graco, joka on perustettu jo vuonna 1926. Merkki edustaa laatua, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Gracon valikoima sisältää laajan kattauksen erilaisia tasoiteruiskuja ja -laitteita seinien pinnoittamiseen, viimeistelyyn ja tasoittamiseen. Mark Max ja T-Max ovat vakiinnuttaneet asemansa tasoiteruiskujen saralla tehokkaina ja monipuolisina laitteina.

Niiden lisäksi markkinoille on tullut APX-sarjan tuotteita, jotka ovat kompaktin kokoisia, huoltovapaita ja helpompia liikutella paikasta toiseen isojen pyörien ansiosta. Nämä laitteet toimivat myös korkeammalla paineella ja niiden avulla voidaan työskennellä nopeammin ja tehokkaammin.

Löydät ammattikäyttöön tarkoitetut laadukkaat tuotteet verkkokauppamme kattavasta valikoimasta. Tutustu tuotteisiin ja tilaa!

Kysy lisää tasoiteruiskusta

Milloin tasoiteruisku tulee tarpeeseen?

Tasoiteruiskua tarvitaan rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä, kun halutaan saada aikaan sileitä ja tasaisia pintoja seinissä, katoissa tai muissa pinnoissa suhteellisen nopeasti ja tehokkaasti. Tasoiteruiskulla työ saadaan aikaan perinteisiä menetelmiä nopeammin ja se voi myös parantaa viimeistelyn laatua. Tässä on muutamia tilanteita, joissa tasoiteruiskun käyttö saattaa olla perusteltua:

  • Uudisrakentaminen: Kun rakennetaan uusia tiloja tai rakennuksia, seinät tarvitsevat usein tasoitteita saadakseen ne valmiiksi maalausta tai tapetointia varten. Tasoiteruiskulla saadaan nopeasti ja tasaisesti levitettyä tasoitetta suurillekin pinnoille.
  • Remontit ja saneeraukset: Vanhojen rakennusten remontoinnissa tasoiteruiskua voidaan käyttää oikaisemaan epätasaisia seiniä tai kattoja tasoitteella, jolloin saadaan luotua sileä pinta lopullisia pintakäsittelyjä varten.
  • Tasoitteen levitys karkeille pinnoille: Esimerkiksi harkko- tai tiiliseinät saattavat vaatia tasoitusta, jotta niiden päälle voidaan toteuttaa haluttu pintakäsittely. Tasoiteruisku tehostaa tasoitteen levittämistä karkeille pinnoille.
  • Ulkopuoliset tasoitustyöt: Esimerkiksi julkisivujen tasoituksessa, kun tehdään ulkopintaan kattavaa tasoitustyötä tai korjataan halkeamia, tasoiteruiskulla voi nopeuttaa työprosessia.

Tasoiteruiskun valinta vaatii kuitenkin tiettyä kokemusta ja ammattitaitoa, sillä ruiskutettava tasoite vaatii oikeanlaista pumppua ja suutinta, sekä oikeantyyppisen tasoitteen levitystä varten. Ruiskun täytyy myös olla laadukas, jotta lopputuloksesta tulee tasainen eikä tasoitetta joudu käyttämään liikaa.

Tasoiteruiskun avulla on mahdollista saavuttaa paljon sileämpi ja yhdenmukaisempi pinta kuin perinteisillä käsin tehtävillä menetelmillä, joten se on erinomainen työkalu laajempien pintojen tasoitukseen.

Tilaa tasoiteruisku Nestori-Tuotteen asiantuntijalta

Tasoiteruisku kannattaa tilata alan tuntevalta asiantuntijalta, joka pystyy neuvomaan parhaan ruiskun valinnassa. Laajan tietämyksen ja kokemuksen ansiosta pystymme kertomaan, millaiset välineet sopivat juuri sinun käyttöösi. Pystymme suosittelemaan välineitä valikoimastamme sekä laajoihin että pieniin tasoitetöihin.

Ole siis yhteydessä, niin autamme sinua tasoiteruiskun valinnassa. Voit kysyä meiltä mitä tahansa ruiskuihin liittyen tai pyytää tarjousta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin!

Tasoiteruisku – Kysy lisää

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy