Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Keskisuuriin maalaustöihin

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

4 tuotetta

Kompaktista koostaan huolimatta laitteet on varustettu Gracon suoritustehoisella ja kestävällä teknologialla. Ruiskut tarjoavat tehoa ja tuottavuutta kaikenlaisiin pieniin ja keskisuuriin maalaustöihin, oli kyseessä sitten asuinrakennus, liiketila tai teollisuuden kohde.

Osaan  laitteista saa myös kätevän Bluelink-sovelluksen™, jonka avulla tiedät aina, missä maalauslaitteesi ja -tarvikkeesi sijaitsevat ja mikä on niiden kunto.  Saatavilla on myös innovatiivinen ProContractor PC-pistooli, jonka muotoilun ansiosta käyttäjä kokee vähemmän rasitusta.

Gracon sähkötoimiset maalauslaitteet ovat kannattava sijoitus, sillä niillä on täysi ja laaja takuu. Kaikki laitteet on testattu oikeissa käyttöolosuhteissa. Tilaa oikean kokoinen maalauslaite keskisuuriin maalaustöihin soittamalle meille, ja saat sen jopa päivässä tai kahdessa. Toimitukseen sisältyvät asennustyökalut ja suomenkieliset käyttöohjeet. Jos olet epävarma siitä, mikä laite sopii tarpeeseesi parhaiten, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy