Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Raepuhallus­kaappi

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Clemco KIT-CAB

Clemco KIT-CAB

Kit-Cap -varaosat

Kit-Cap -varaosat

RAEPUHALLUSKAAPPI

Suosittu ja edullinen raepuhalluskaappi Clemcon Kit-Cap kustannustietoisille käyttäjille. Kaappi sopii erinomaisesti lasikuulilla, alumiinioksidilla ja hioma-aineilla tehtäviin pieniin puhallustöihin.

  • Kit-Cap pienten kappaleiden puhdistukseen
  • Saat meiltä myös puhallusaineet

Teräsrakenteinen ja kestävä Kit-Cap sopii esimerkiksi autokorjaamoille sekä teollisuuden aloille, joissa puhdistetaan metalliosia. Laitteen kapasiteetti on 25 kg ja työpaine 1-7 bar. Kaappi toimitetaan yhdessä suodatus- ja ilmanvaihtoyksikön kanssa, joka voidaan puhdistaa manuaalisesti paineilmalla. Saatavilla myös muita puhalluskaappimalleja.

Kysy lisää raepuhalluskaapeista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Kompakti ja tehokas – Clemco Kit-Cap raepuhalluskaappi

Clemco Kit-Cap -raepuhalluskaappi on kompakti ja tehokas ratkaisu, joka tarjoaa ammattitason puhdistus- ja pintakäsittelymenetelmiä pienille ja keskisuurille projekteille. Se sopii täydellisesti esimerkiksi auto- ja metalliteollisuuden korjaamoille, konepajoille, taide- ja restaurointiprojekteihin tai elektroniikkateollisuuteen.

Clemco Kit-Cap raepuhalluskaapin suunnittelussa korostuu kompakti koko ja loistava ergonomia, minkä ansiosta se vie vähemmän tilaa ja se on helppo asentaa minkä tahansa työ-/ tuotantotilan yhteyteen. Kaapissa on tehokas suodatusjärjestelmä, joka varmistaa erinomaisen pölynpoiston ja raemateriaalin kierrätyksen, samalla kun se suojaa käyttäjää pölyltä ja liialliselta melulta.

Kit-Cap -mallin myötä käyttäjät saavat laadukkaan ja edullisen ratkaisun erilaisten materiaalien kuten metallien, muovien ja lasikeramiikkojen puhdistamiseen tai vanhan maalin ja ruosteen poistamiseen. Se on myös helppo huoltaa ja se pystyy käsittelemään erilaisia raepuhallusmateriaaleja, kuten teräshiekan, lasiraeaineksen tai muovirakeet.

Valitsemalla Clemcon Kit-Cap raepuhalluskaapin saat ammattilaisen pintakäsittelytyökalun, joka tarjoaa tehokasta, tarkkaa ja turvallista puhdistusta sekä esikäsittelyä erilaisiin käyttötarpeisiin. Clemcon laadun takeena Kit-Cap yhdistää vaivattoman käytön ja erinomaisen suorituskyvyn, parantaen tuottavuutta ja mahdollistaen korkealaatuisten tulosten saavuttamisen erilaisissa töissä ja projekteissa.

Puhallusaineet raepuhalluskaappiin

Meiltä saat myös raepuhalluskaappiin tarkoitetut puhallusrakeet. Kit-Cap toimii kevyillä, kierrätettävillä puhdistusaineilla eli se ei pysty puhaltamaan esimerkiksi teräsrakeita. Puhdistusrakeet pyörivät kaapissa niin kauan, kunnes ne hajoavat pölyksi. Pöly imeytyy suodattimeen, eikä siten vapaudu huoneilmaan. Valikoimistamme löytyy lasikuulat, alumiinioksidit ja piikarbidit, teräsrakeet, keraamiset rakeet ja ruostumattomat pyöreät rakeet.

Autamme mielellämme oikean raepuhalluskaapin ja puhdistusaineiden valinnassa. Meillä on nopeat toimitukset, ja pystymme reagoimaan tilauksiin heti ja toimittamaan ne jopa saman päivän aikana.

Ota yhteyttä raepuhalluskaapeista

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
0
    0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin