Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Hiekkapuhallus­suuttimet

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

HIEKKAPUHALLUSSUUTTIMET

Hiekalle tarkoitettuja puhallussuuttimia on saatavilla 6,5 mm:stä 12,5 mm:iin.

Clemliten hiekkapuhallussuuttimet (koot 6,5 mm – 12,5 mm) sopivat kaikkiin 50-200 litraisiin puhalluslaitteisiin (myös muiden valmistajien). Niitä käytetään puhallettaessa yli 30 cm:n päästä pinnasta.

Suutinta valittaessa kannattaa ensin tarkastaa, miten paljon paineilmaa on saatavilla ja mikä on suurin saatavilla oleva suutin kyseiselle paineilmalähteelle. Suuri hiekkapuhallussuutin nopeuttaa työskentelyä. Clemcon hiekkapuhallussuuttimet sopivat kaikkiin 50-200 litran puhalluslaitteisiin merkistä riippumatta.

Uretaani holkitettuja suuttimia käytetään puhallettaessa yli 30 cm:n päästä puhallettavasta pinnasta.

Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä hiekkapuhallussuuttimista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

2 tuotetta

Oikeanlainen puhallussuutin takaa tehokkuuden ja taloudellisuuden

Puhalluslaitteiden olennainen osa on oikean suuttimen valinta, sillä se vaikuttaa suoraan työsi tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Clemcon tuotesarjassa on laaja valikoima hiekkapuhallussuuttimia, jotka kaikki täyttävät tiettyjä käyttötarkoituksia.

Suuttimen koko

Suutinkoon valinnan tulee perustua puhallettavan alueen lisäksi myös kompressorista saatavaan paineilmaan. Käytettävissä olevasta ilmasta riippuen tulee käyttää suurinta mahdollista suutinta, sillä näin saavutetaan samalla myös suurin mahdollinen peitto. Tämä on ratkaisevan tärkeää taloudellisen työn kannalta työvoima-, puhallusmateriaali-, kompressori- ja asennusaikakustannusten kannalta.

On kuitenkin myös otettava huomioon, että suuttimet kuluvat ajan myötä kulumisen seurauksena, mikä lisää suuttimen halkaisijaa, mikä myös vaatii samalla enemmän paineilmaa. Siksi käyttäjän tulee tarkistaa suuttimen halkaisija säännöllisesti ja suutin tulee vaihtaa uuteen tarvittaessa. Jos näin ei tehdä, kompressori ei välttämättä tuota vaadittua tehoa ja suutin menettää tehonsa.

Suuttimen pituus

Käytettävissä olevan tilan lisäksi suuttimen pituus määräytyy puhdistettavan pinnan tyypin mukaan. Vaikeasti puhdistettavia pintoja varten tulee valita pidempi suutin. Pidennetty suuttimen pituus tuottaa Venturi-ilmiön, jolloin suutin voi saavuttaa enemmän tehoa. Venturi-ilmiö syntyy suuttimen kaventumisesta, mikä lisää puhallusaineen / ilman seoksen nopeutta. Lyhyemmän rakenteensa vuoksi pienet suuttimet voivat luoda tämän vaikutuksen vain rajoitetusti tai ei ollenkaan.

Kysy lisää hiekkapuhallussuuttimista

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
0
    0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin