Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Maaliruisku ammattikäyttöön

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

SÄHKÖINEN MAALIRUISKU AMMATTIKÄYTTÖÖN

Meiltä saat erilaiset maaliruiskut ammattikäyttöön. Valikoimissamme on akku-, sähkö-, paineilma- ja polttomoottoritoimisia ruiskuja.

Sähköinen maaliruisku on omiaan esimerkiksi isommalla korkeapaineruiskulla maalatun kohteen korjaus- tai paikkausmaalaukseen. Tuolloin maaliruiskulla saadaan samanlainen pinta maalattavaan kohteeseen kuin aiemmin korkeapaineruiskulla on tehty. Maaliruisku soveltuu myös muun muassa hankalien ja ahtaiden paikkojen maalaukseen joihin maalausjälki saadaan tasalaatuisen hyväksi.

Akkutoimisia ruiskuja käytetään lähinnä pienemmissä maalaustöissä, kuten paikkamaalauksessa (max. 50 m2:n alue). Sähköiset maaliruiskut ovat käytössä isommissa kohteissa kuten julkisivumaalauksessa. Polttomoottoriruiskut sopivat ennen kaikkea tiemerkintätöihin ja paineilmaruiskut metalli- ja puusepänteollisuuteen, esimerkiksi maalaamoon.

  • julkisivu- ja sisämaalauksiin sekä tiemerkintätöihin
  • polttomoottori-, akku-, sähkö- ja paineilmatoimiset vaihtoehdot eri tilanteisiin
  • laadukas jälki, helppokäyttöinen ja kestävyys

Tilaa meiltä maaliruisku ammattikäyttöön. Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä maaliruiskuista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Gracon sähköinen maaliruisku

Ammattikäyttöön tarkoitetut maaliruiskut valmistaa maailman johtava maalauslaitetoimittaja Graco, joka on perustettu jo vuonna 1926. Merkki edustaa laatua, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Gracon ammattilaisille suunnattu laadukas maaliruisku on luotettava korkeapaineruisku, jolla työ sujuu nopeasti ja työn jälki on erinomaisen tasalaatuista. Gracon sähköiset maaliruiskut ovat helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia käyttää. Yleensä ne ovat plug-and-play -tyyppisiä laitteita, jotka tarvitsevat vain virtalähteen ja maalin toimiakseen. Lisäksi monet Gracon malleista tarjoavat helppoja säätöjä kuten virtausnopeuden ja ruiskutusmallin säätämiseksi.

Nopeampi suorituskyky ja parempi työtehokkuus mahdollistavat maalausprojektien valmistumisen lyhyemmässä ajassa. Gracon sähköiset maaliruiskut on suunniteltu ergonomisesti, mikä vähentää käyttäjien rasitusta ja parantaa näin työskentelymukavuutta.

Sähköinen maaliruisku mahdollistaa tarkemman ja tasaisemman maalin levityksen, mikä vähentää myös maalin haaskausta ja säästää suoraan materiaalikustannuksia.

Lisäksi sähköiset maaliruiskut vähentävät sekä maalipäästöjä että haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), mikä tekee niistä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon maalaamiseen.

Sähköinen maaliruisku käsikäyttöön tai jalustalle

Maaliruisku voi olla joko käteen sopiva kompakti malli tai jalustalle asetettava isompi laite. Molemmissa ratkaisuissa on omat hyvät puolensa, koska ne sopivat erilaisiin tarkoituksiin. Käteen sopiva sähköinen maaliruisku on erinomainen apu pieniin maalaustöihin, kun taas kiinteä maaliruisku on hyvä valinta suurempiin maalausurakoihin.

Gracon sähköinen maaliruisku soveltuu esimerkiksi auton maalaukseen ja julkisivumaalaukseen. Valikoimastamme löytyy sopiva maaliruisku joka käyttökohteelle. Gracon korkeapaineruiskut toimivat joko akulla tai sähköjohdolla. Pienemmät akkukäyttöiset maaliruiskut sopivat haastaviin maalaustöihin vaikeissa paikoissa, koska ne eivät tarvitse pitkää sähköjohtoa.

Johdon kautta voimansa saava sähköinen maaliruisku puolestaan toimii suurissa maalausurakoissa, kuten julkisivumaalauksessa. Ison kokoluokan maaliruiskut on helppo siirtää paikasta toiseen kestävien renkaiden ja kätevien työntökahvojen avulla.

Maaliruisku ammattikäyttöön Nestori-Tuotteelta

Maaliruiskujen toimitus on nopea, sillä tavara lähetetään asiakkaalle vielä samana päivänä tilauksesta. Meiltä saat myös maaliruiskujen varaosat suoraan varastosta ja oma huoltomme palvelee asiakkaitamme joustavan nopeasti.

Toimipisteellämme Järvenpäässä on näyttelytila, jossa voit käydä tutustumassa erilaisiin malleihin. Meillä on myös kattava jälleenmyyntiverkosto, joka toimii ympäri Suomea. Kysy lisää jälleenmyyjistämme ja poikkea katsomaan tuotteita paikan päälle.

Ammattikäyttöön sopivat maaliruiskut voit tilata myös suoraan meiltä soittamalla 09 8770 180 tai lähettämällä sähköpostia myynti@nestori-tuote.fi. Autamme mielellämme oikean ruiskun valinnassa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää maaliruiskusta

 

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy