Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Maaliruisku ammattikäyttöön

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

KauppalehtiPlatinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Maaliruisku ammattikäyttöön

Maaliruisku ammattikäyttöön

Meiltä saat erilaiset maaliruiskut ammattikäyttöön. Valikoimissamme on akku-, sähkö-, paineilma- ja polttomoottoritoimisia ruiskuja.

  • Julkisivu- ja sisämaalauksiin sekä tiemerkintätöihin
  • Polttomoottori-, akku-, sähkö- ja paineilmatoimiset vaihtoehdot eri tilanteisiin
  • Laadukas jälki, helppokäyttöisyys ja kestävyys

Akkutoimisia ruiskuja käytetään lähinnä pienemmissä maalaustöissä, kuten paikkamaalauksessa (max. 50 m2:n alue). Sähkötoimisia maalauslaitteita käytetään puolestaan isommissa kohteissa, kuten julkisivumaalauksessa. Polttomoottoriruiskut sopivat ennen kaikkea tiemerkintätöihin, ja paineilmaruiskut metalli- ja puusepänteollisuuteen, esimerkiksi maalaamoon. Tilaa meiltä maaliruisku ammattikäyttöön. Kysy lisää tai tule paikan päälle katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Sähköinen maaliruisku

Gracon ammattilaisille suunnatut laadukkaat sähköiset maaliruiskut ovat luotettavia korkeapaineruiskuja joilla työ sujuu nopeasti ja työn jälki on erinomaisen tasalaatuista.

Sähköinen maaliruisku on omiaan esimerkiksi isommalla korkeapaineruiskulla maalatun kohteen korjaus- tai paikkausmaalaukseen. Tuolloin sähköisellä maaliruiskulla saadaan samanlainen pinta maalattavaan kohteeseen kuin aiemmin korkeapaineruiskulla on tehty. Sähköinen maaliruisku soveltuu myös muun muassa hankalien ja ahtaiden paikkojen maalaukseen joihin maalausjälki saadaan tasalaatuisen hyväksi.

Meiltä löytyy kattava valikoima sähköisiä kuten muitakin maaliruiskuja suoraan varastosta. Toimitus on nopea, sillä tavara lähetetään asiakkaalle vielä samana päivänä tilauksesta. Meiltä löytyvät myös maaliruiskujen varaosat suoraan varastosta ja oma huoltomme palvelee asiakkaitamme joustavan nopeasti.

Gracon ammattilaislaistuotteet

Meillä myydään Gracon sähkö-, akku-, polttomoottori- ja paineilmatoimiset maaliruiskut erilaisiin maalauskohteisiin. Ammattikäyttöön tarkoitetut maaliruiskut valmistaa maailman johtava maalauslaitetoimittaja Graco, joka on perustettu jo vuonna 1926. Merkki edustaa laatua, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Maaliruisku ammattikäyttöön Nestori-Tuotteelta

Toimipisteellämme Järvenpäässä on näyttelytila, jossa voi käydä katsomassa erilaisia malleja. Meillä on myös kattava jälleenmyyntiverkosto, joka toimii ympäri Suomea. Kysy lisää jälleenmyyjistämme ja poikkea katsomaan tuotteita paikan päälle. Ammattikäyttöön sopivat maaliruiskut voi tilata myös suoraan meiltä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Meillä on useimpia malleja varastossamme, ja saamme ne lähetettyä saman tien. Autamme mielellämme oikean ruiskun valinnassa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää maaliruiskusta

 

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2023 Nestori-Tuote Oy