Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Hiekkapuhallus­laitteet

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

HIEKKAPUHALLUSLAITTEET

Hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön! Löydät meiltä pintapuhdistukseen tarkoitetut laitteet eri kokoluokan töihin.

  • varmatoimiset ja helppokäyttöiset Clemco hiekkapuhalluslaitteet
  • 18-200 litran säiliökoot
  • soveltuvat ammattikäyttöön, eri kokoluokan töihin

Tarjolla on 18-200 litran säiliöillä varustettuja puhaltimia, joiden maksimipaine on 10-12 baria. Kompaktin kokoinen ja helposti liikuteltava hiekkapuhalluslaite sopii pienempiin puhdistustöihin, kun taas järeämmät laitteet sopivat aktiiviseen käyttöön ja suurempiin urakoihin, esimerkiksi telakoille.

Tilaa meiltä hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön! Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä hiekkapuhalluslaitteista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Clemco hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön

Clemco on kymmeniä vuosia vanha amerikkalais-saksalainen brändi, johon ammattilaiset ovat Suomessa luottaneet jo pitkään. Clemco on yritys, joka valmistaa erilaiset hiekkapuhalluslaitteet ja tarjoaa ratkaisuja puhdistukseen, pintakäsittelyyn ja korroosion ennaltaehkäisyyn erilaisten materiaalien pinnalla. Clemco hiekkapuhalluslaite on paineilmalla toimiva laite, joka käyttää hiekkaa tai muita abrasiivisia aineita pinnan puhdistamiseen tai karhentamiseen.

Clemco hiekkapuhalluslaitteet ovat käytössä useilla eri teollisuudenaloilla, kuten laivarakennuksessa, teräsrakenteiden valmistuksessa, öljy- ja kaasualan laitteistojen kunnossapidossa ja automaalaamoissa. Puhallusprosessilla voidaan poistaa maali, ruoste, lika ja muut epäpuhtaudet pinnalta sekä muodostaa sopiva pohja maalaukselle tai muulle pintakäsittelylle.
Tuotteillamme on vuoden takuu (ei koske luonnollista kulumista).

Miksi Clemco?

Clemco hiekkapuhalluslaitteessa on useita hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan, turvallisen ja toimintavarman ratkaisun pinnanpuhdistukseen ja pintakäsittelyyn.

Clemcon hiekkapuhalluslaitteet tarjoavat tehokkaan puhallustehon, joka mahdollistaa nopean ja laadukkaan puhdistustuloksen. Laitteet on suunniteltu käyttäen laadukkaita puhallusmateriaaleja ja -tekniikoita, mikä takaa tasaisen ja hyvän puhallustuloksen.

Clemco tarjoaa laajan valikoiman hiekkapuhalluslaitteita, jotka täyttävät erilaisten käyttötarpeiden ja sovellusten vaatimukset. Valikoimasta löytyy sekä kompakteja, kevyitä malleja että suurille puhallustöille sopivia, suurempia laitteita.

Hiekkapuhalluslaitteet on helppo mukauttaa erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin sopiviksi esimerkiksi vaihtamalla puhallusmediaa tai säätämällä paineen määrää. Laitteet on suunniteltu turvallisiksi sekä käyttäjälle että ympäristölle. Suljetut puhalluskaapit ja -kammiot estävät pölyn leviämisen ympäristöön ja helpottavat lainsäädännön mukaisten pölypäästövaatimusten täyttämistä.

Clemco hiekkapuhalluslaitteet on varustettu ergonomisilla puhalluspistooleilla ja selkeillä käyttöohjeilla, mikä tekee laitteen käytöstä helppoa ja turvallista myös aloittelijoille. Laadukkaat materiaalit ja tarkkaan mietityt suunnitteluratkaisut takaavat laitteen pitkän käyttöiän. Lisäksi Clemco tarjoaa hyvän varaosien saatavuuden, mikä helpottaa laitteen ylläpitoa ja varmistaa sen toiminnan pitkän käyttöiän.

Tilaa hiekkapuhalluslaitteet Nestori-Tuotteelta

Toimipisteellämme Järvenpäässä on näyttelytila, jossa voit käydä tutustumassa erilaisiin malleihin. Meillä on myös kattava jälleenmyyntiverkosto, joka toimii ympäri Suomea. Kysy lisää jälleenmyyjistämme ja poikkea katsomaan tuotteita paikan päälle.

Ammattikäyttöön sopivat hiekkapuhalluslaitteet voit tilata myös suoraan meiltä soittamalla 09 8770 180 tai lähettämällä sähköpostia myynti@nestori-tuote.fi. Meillä on useimpia malleja varastossamme ja saamme ne lähetettyä saman tien. Autamme mielellämme oikean hiekkapuhalluslaitteen valinnassa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy