Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Pinnanpaksuusmittarit

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

PINNOITTEEN PAKSUUSMITTARI AMMATTIKÄYTTÖÖN

Maalin, pinnoitteen, päällysteen tai kuivakalvon paksuudella on merkittävä rooli tuotteiden laadussa sekä prosessin ja kustannusten hallinnassa.

  • laitteet päällysteen tai kuivakalvon paksuuden mittaamiseen
  • liuottimien, hapon, öljyn, veden ja pölyn sekä sään kestävät laitteet
  • ilmainen sovellus, joka tarjoaa kaikki paksuuslukemat turvallisesti ja keskitetysti

Kalvon paksuuden mittaus voidaan suorittaa valitsemalla paras mittari tietylle sovellukselle. Säännöllinen pinnoitteen tai maalin paksuuden mittaus auttaa hallitsemaan materiaalikustannuksia ja sovellusten tehokkuutta sekä ylläpitämään viimeistelyn laatua ja varmistamaan sopimusten eritelmät. Maalintuottajat suosittelevat kohdevyöhykkeitä saavuttaakseen optimaaliset suorituskykyominaisuudet ja asiakkaat odottavat näiden parametrien täyttyvän.

Ota yhteyttä paksuusmittareista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Pinnoitteen paksuusmittarista

Pinnoitteen paksuusmittarit voivat perustua erilaisiin teknologioihin, kuten ultraääneen, magneettisuuteen tai muihin sovellukseen sopiviin mittausmenetelmiin. Ultraäänipohjaiset mittauslaitteet mittaavat päällysteen paksuutta lähettämällä ultraääniaaltoja materiaalin pintaa kohti ja laskemalla niiden heijastumiseen kuluneen ajan. Magneettiset mittalaitteet sen sijaan käyttävät hyödykseen johtavien ja ferromagneettisten materiaalien ominaisuutta reagoida magneettikentän kanssa.

Meiltä saat sekä DeFelscon että PosiTectorin laadukkaat pinnoitteen paksuusmittarit!

Maalin paksuusmittari

Oikeanlainen maalipinnan paksuus todetaan mittarilla, joka kertoo parin mikrometrin tarkkuudella kuinka paksu maali- ja lakkakerros missäkin kohdassa on. Maalaamoissa pitää pystyä toteamaan mikä on kuivakalvon paksuus ja että se on sallitun toleranssin välissä. Teollisuudessa 1- tai 2-kerrosmaalauksesta tehdään pöytäkirjoja.

Meillä oleva maalin paksuusmittari mahdollistaa bluetooth-yhteyden tietokoneeseen, jolloin tiedot saadaan siirrettyä näppärästi tietokoneelle. Lisäksi mittareissa on kunnolla muistia, jotta työskentely olisi mahdollisimman mutkatonta.

Myymämme DeFelskon maalin paksuusmittarin ominaisuuksiin kuuluu myös se, että samaan runkoon saadaan tarvittaessa useampi erilainen mittari. Se onnistuu eri antureiden avulla.

DeFelskon mittarit löytyvät meiltä suoraan hyllystä ja toimitusaikamme on nopea, usein saman päivän aikana tilauksesta. Tilauksen voit tehdä niin puhelimitse 09 8770 180, sähköpostilla myynti@nestori-tuote.fi tai verkkokauppamme kautta. Palvelemme kaikkia ammattilaisia koko Suomen alueella. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!

Kysy lisää paksuusmittareista

 

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy