Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Pinnanpaksuusmittarit

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

KauppalehtiPlatinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Pinnanpaksuusmittarit

Pinnanpaksuusmittarit ammattikäyttöön

Päällysteen tai kuivakalvon paksuudella on merkittävä rooli tuotteiden laadussa sekä prosessin ja kustannusten hallinnassa.

  • Laitteet päällysteen tai kuivakalvon paksuuden mittaamiseen
  • Liuottimien, hapon, öljyn, veden ja pölyn sekä sään kestävä laite
  • Ilmainen sovellus, joka tarjoaa kaikki paksuuslukemat turvallisesti ja keskitetysti

Kalvon paksuuden mittaus voidaan suorittaa valitsemalla paras mittari tietylle sovellukselle. Säännöllinen kalvon paksuuden mittaus auttaa hallitsemaan materiaalikustannuksia ja sovellusten tehokkuutta sekä ylläpitämään viimeistelyn laatua ja varmistamaan sopimusten eritelmät. Maalintuottajat suosittelevat kohdevyöhykkeitä saavuttaakseen optimaaliset suorituskykyominaisuudet ja asiakkaat odottavat näiden parametrien täyttyvän.

Ota yhteyttä

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Mittaa paksuus helposti maalinpaksuusmittarilla

Oikeanlainen maalin paksuus todetaan mittarilla mikä kertoo parin mikrometrin tarkkuudella, kuinka paksu maali- ja lakkakerros missäkin kohtaa on. Maalaamoissa pitää pystyä toteamaan mikä on kuivakalvon paksuus, ja että se on sallitun toleranssin välissä. Teollisuudessa 1- tai 2-kerrosmaalauksesta tehdään pöytäkirjoja. Meillä olevista mittareista saa muodostettua Bluetoothilla yhteyden tietokoneeseen ja siten saadaan tiedot siirrettyä tietokoneelle näppärästi. Lisäksi mittareissa on kunnolla muistia, jotta työskentely olisi mahdollisimman mutkatonta.

Myymiemme DeFelskon maalinpaksuusmittareiden ominaisuuksiin kuuluu myös se, että samaan runkoon saadaan tarvittaessa ja näin haluttaessa useampi erilainen mittari. Se onnistuu eri antureiden avulla.

DeFelskon mittarit löytyvät suoraan hyllystä ja toimitusaika on siksi nopea, usein saman päivän aikana tilauksesta. Tilauksen voit tehdä niin puhelimitse, sähköpostilla tai verkkokauppamme kautta. Palvelemme kaikkia ammattilaisia koko Suomen alueella. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää pinnanpaksuusmittarista

 

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2021 Nestori-Tuote Oy