Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Betonin kosteusmittari

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

BETONIN KOSTEUSMITTARI

Nestori-Tuotteelta saat laadukkaat ja helppokäyttöiset ammattikäyttöön tarkoitetut betonin kosteusmittarit. Palvelemme kaikkia rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Tuotetta löytyy yleensä aina varastostamme joten toimitus on nopea, jopa samana päivänä tilauksesta. Voit tilata betonin kosteusmittarin joko soittamalla meille +358 (0) 9 8770 180 tai lähettämällä sähköpostia myynti@nestori-tuote.fi.

Verraton apu rakennusten betonitöiden kosteuden mittaamiseen

Kun käytät betoniin lattiamateriaaleja tai pinnoitteita, on tärkeää varmistaa, että betonin sisällä oleva kosteus on laskenut hyväksyttävälle tasolle.

  • PosiTector CMM IS on erinomainen laite betonin kosteusmittaukseen.
  • Laitteella varmistat, että betonin sisällä oleva kosteus on laskenut oikealle tasolle ennen pinnoittamista tai lattiamateriaalien asentamista.
  • Ilmainen mobiilisovellus auttaa kuivumisen seurannassa.

Jos ei ole, kosteus voi kerääntyä lattian tai pinnoitteen alapuolelle aiheuttaen värimuutoksia, kuorimista, nurjahdusta, rakkuloita, tarttuvuusongelmia ja homeen kasvua. Lattian valmistajat määrittelevät usein sallitut kosteustasot ennen lattian asentamista. Betonin kosteusmittaus auttaa saavuttamaan oikean tason ja säästymään monilta ongelmilta.

Ota yhteyttä kosteusmittarista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Näytetään ainoa tuote

Tilaa luotettava betonin kosteusmittari Nestori-Tuotteelta

Laadukkaassa ja luotettavassa amerikkalaisessa PosiTector CMM IS -mittarissa voi käyttää useampia antureita. Jos on tarvetta käyttää esimerkiksi myös pinnan paksuusmittausanturia, niin se onnistuu samalla laitteella. Runko toimii siis useampana eri mittarina ja antureita voidaan laittaa ja vaihdella sen mukaan mitä kulloinkin halutaan mitata.

Tilaa meiltä luotettava ja helppokäyttöinen PosiTector CMM IS -mittari betonin kosteusmittaukseen. Meiltä saat tuotteen aina nopeasti, yleensä heti samana päivänä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää betonin kosteusmittarista

 

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy