Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Korkeapainemaaliruiskut

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

MAALAUSLAITTEET JA KORKEAPAINERUISKUT

Maalauslaitteita käytetään pääosin metalli- ja puusepänteollisuudessa, joissa maalaus tapahtuu kiinteässä paikassa (esim. maalaamossa).

Meiltä saat ammattikäyttöön tarkoitetut paineilmatoimiset maalauslaitteet kuten Gracon paineilmaruiskut ja ilma-avusteiset korkeapainemaaliruiskut. Lisäksi valikoimissamme on Gracon sähkötoimisia korkeapainemaaliruiskuja, joita käytetään pääsääntöisesti suuremmissa kohteissa, kuten rakennusmaalauksessa, saneeraus- ja uudiskohteissa sekä julkisivumaalauksessa. Tarjolla on myös polttomoottoritoimisia korkeapainemaaliruiskuja kohteisiin joissa ei ole sähköä (esim. tiemerkintätyöt).

Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä maalauslaitteista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Valitse oikea korkeapainemaaliruisku ja -suutin

Ruiskutusteknologiaa kehitetään kaiken aikaa, jotta ammattilaisten työskentely sujuisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Suuttimen valinta on yhtä tärkeä asia kuin oikean korkeapainemaaliruiskun valinta. Suuttimen tehtävä on hajottaa maali tietyllä viuhkan leveydellä ja virtausnopeudella. Jos suutin on valittu oikein, se säästää maalia ja parantaa työn jälkeä.

Me autamme oikean suuttimen valinnassa. Muista myös vaihtaa kulunut suutin ajoissa uuteen, jotta työn jälki myös pysyy laadukkaana!

Tehoa ja tarkkuutta korkeapainemaaliruiskulla

Gracon korkeapaineruiskun etuja ovat muun muassa

  • Nopeus: Gracon korkeapainemaaliruiskut ovat tehokkaita ja ne ruiskuttavat maalia suurella virtausnopeudella. Tämä säästää aikaa ja työvoimaa, varsinkin isoissa maalauskohteissa.
  • Tasaisuus: Graco korkeapainemaaliruiskut levittävät maalin tasaisesti ja peittävästi pinnalle. Tämä parantaa maalin tarttuvuutta ja kestävyyttä sekä vähentää roiskeita ja valumia.
  • Tarkkuus: Graco korkeapainemaaliruiskut mahdollistavat tarkan ja siistin maalausjäljen. Voit säätää ruiskun painetta, suuttimen kokoa ja viuhkan leveyttä tarpeen mukaan. Voit myös käyttää erilaisia pistooleja ja suutinjatkeita vaikeasti tavoitettavien kohtien maalaamiseen.

Tutustu kattavaan valikoimaamme korkeapainemaaliruiskuista ja pyydä tarjous jo tänään!

Pyydä tarjous maaliruiskusta

Gracon laaja ja laadukas tuotevalikoima

Graco on toiminut 1920-luvulta asti ja on johtava maalauslaitetoimittaja maailmassa. Tuotteet sopivat ammattikäyttöön, sillä ne ovat kestäviä, laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Gracon valikoimasta löydät paineilmatoimiset korkeapainemaaliruiskut erilaisiin maalauskohteisiin.

Voit tulla tutustumaan tuotteisiin toimipisteellemme Järvenpäähän, jossa niitä on esillä näyttelytilassamme. Jälleenmyyntiverkostomme kattaa koko Suomen, joten kysy meiltä oman asuinpaikkakuntasi jälleenmyyjää ja käy tutustumassa tuotteisiin paikan päällä.

Voit myös tilata korkeapainemaaliruiskut, suuttimet ja muut tarvikkeet suoraan meiltä soittamalla 09 8770 180 tai lähettämällä sähköpostia myynti@nestori-tuote.fi. Meillä on nopeat toimitusajat ja varastossa olevat tavarat saamme liikkeelle jo samana päivänä.

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy