Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Paineilmatoimiset maalauslaitteet

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

KauppalehtiPlatinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Paineilmatoimiset maalauslaitteet

Valikoimistamme löytyy ammattikäyttöön tarkoitettuja paineilmatoimiset maalauslaitteet kuten Gracon paineilmaruiskut ja ilma-avusteisia korkeapaineruiskuja. Laitteita käytetään pääosin metalli- ja puusepänteollisuudessa, joissa maalaus tapahtuu kiinteässä paikassa (esim. maalaamossa).

  • Tehokkaat Gracon paineilmaruiskut ja ilma-avusteiset korkeapaineruiskut
  • Soveltuvat viimeistelyyn esimerkiksi metalli- ja puusepänteollisuuteen
  • Korkealaatuinen jälki helppokäyttöisellä laitteella
Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Meiltä löytyy lisäksi Gracon sähkötoimisia korkeapainemaalausruiskuja, joita käytetään pääsääntöisesti suuremmissa kohteissa, kuten rakennusmaalauksessa, saneeraus- ja uudiskohteissa sekä julkisivumaalauksessa. Tarjolla on myös polttomoottoritoimisia korkeapainemaaliruiskuja, joita käytetään kohteissa, joissa ei ole sähköä (esim. tiemerkintätyöt).

Valitse oikea korkeapainemaaliruisku ja suutin

Ruiskutusteknologiaa kehitetään kaiken aikaa, jotta ammattilaisten työskentely sujuisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Suuttimen valinta on yhtä tärkeä asia kuin oikean korkeapainemaaliruiskun valinta. Suuttimen tehtävä on hajottaa maali tietyllä viuhkan leveydellä ja virtausnopeudella. Jos suutin on valittu oikein, se säästää maalia ja parantaa työn jälkeä. Me autamme oikean suuttimen valinnassa. Muista myös vaihtaa kulunut suutin ajoissa uuteen, jotta työn jälki myös pysyy laadukkaana!

Gracon laaja ja laadukas tuotevalikoima

Graco on toiminut 1920-luvulta asti, ja on johtava maalauslaitetoimittaja maailmassa. Tuotteet sopivat ammattikäyttöön, sillä ne ovat kestäviä, laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Gracon valikoimasta löydät paineilmatoimiset korkeapainemaaliruiskut erilaisiin maalauskohteisiin. Voit tulla tutustumaan tuotteisiin toimipisteellemme Järvenpäähän, jossa niitä on esillä näyttelytilassamme. Jälleenmyyntiverkostomme kattaa koko Suomen, joten kysy meiltä oman asuinpaikkakuntasi jälleenmyyjää ja käy tutustumassa tuotteisiin paikan päällä. Voit myös tilata korkeapainemaaliruiskut, suuttimet ja muut tarvikkeet suoraan meiltä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Meillä on nopeat toimitusajat, ja varastossa olevat tavarat saamme liikkeelle jo samana päivänä. Kysy lisää.

 

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2022 Nestori-Tuote Oy