Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Hiekkapuhalluskypärät ja -haalarit

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

HIEKKAPUHALLUSKYPÄRÄT JA PUHALLUSHAALARIT

Nestori-Tuotteesta saat laadukkaan hiekkapuhalluskypärän erilaisiin tarpeisiin niin ammattilaisille kuin harrastelijoille.

Kaikki myymämme hiekkapuhalluskypärät löytyvät suoraan varastostamme, joten niiden toimitus koko Suomen alueelle on nopea. Tuote lähtee matkaan yleensä saman päivän aikana tilauksesta. Meiltä saat myös laadukkaat Clemcon ja Contracorin valmistamat puhallushaalarit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää puhalluskypäristä tai -haalareista, kerromme mielellämme lisää! Tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä hiekkapuhallustarvikkeista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Hiekkapuhalluskypärä tarpeen mukaan

Maahantuomme ja myymme suositut Clemcon valmistamat Apollo 100 ja Apollo 600 -hiekkapuhalluskypärät.

Apollo 100 on sekä ammattilaisten että harrastelijoiden käyttämä hiekkapuhalluskypärä, jossa on suorakaiteen muotoinen näköaukko. Se toimitetaan täydellisinä säätimineen. Kypärän hartiasuojus on saatavana sekä kestävänä nailonina tai nahkaisena. Keveytensä ansiosta Apollo 100 on myös helppo puhdistaa.

Apollo 600 on ammattilaisille suunniteltu hiekkapuhalluskypärä, joka on suunniteltu käytännöllisyys ja käyttömukavuus edellä. Siinä on muun muassa ilmatiivis visiiri ja irroitettavat vaahtomuoviset suojat. Kypärän käyttöikä on pitkä vaihdettavien osien ansiosta. Tämän kypärän hartiasuojus on saatavana nailonisena.

Meiltä saa myös Resin Granit -puhalluskypärät. Ne ovat varsin suosittuja laatunsa ja erinomaisen istuvuutensa takia. Kypärää pystyy säätämään yksilöllisesti jokaisen puhaltajan mukaan, joten sen istuvuus on erinomainen ja optimaalinen työskentelyä varten. Kypärässä on lisäksi muun muassa integroidut kuulosuojaimet ja suuri suorakaiteen muotoinen näköaukko.

Kaikki myynnissä olevat hiekkapuhalluskypärät liitetään suodatettuun paineilmaverkkoon.

Nopea toimitus koko Suomen alueelle

Nestori-Tuotteesta saat laadukkaat hiekkapuhalluskypärät ja -haalarit sekä kypärien varaosat nopeasti suoraan varastosta. Toimitus on yleensä aina samana päivänä tilauksen saapumisesta. Ota yhteyttä ja tee tilaus jo tänään!

Ota yhteyttä hiekkapuhallusvarusteista

 

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy