Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Graco Mark Max VII Standard

Tuotenumero: 17E665

Gracon huippuluokan sähkökäyttöiset ruiskut maalien, palonsuojamaalien ja korkeapainemenetelmää vaativan tasoitteen korkeapaineruiskutukseen. graco.com/BlueLink rationalisoi työtäsi BLUELINKIN™ avulla       Nyt voit seurata jokaista ruiskua ja tiedät niiden sijainnit ja tuottavuuden tuntia kohden. Voit seurata jokaisen tehtävän edistymistä ja varmistaa aikataulussa pysymisen tarvittavilla materiaaleilla.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Gracon MARK MAX -korkeapainetekstuuriruiskut tuovat työpaikalle tarvitsemaasi joustavuutta teknologioilla, joita mikään muu korkeapaineruisku ei pysty tarjoamaan. MARK-laitteet ovat todellisia monitoimilaitteita suuriin maalaustöihin sekä sisällä että ulkona! Huippuluokan laite ruiskuttaa niin korkeapainemenetelmää vaativat tasoitteet kuin yleisimmät maalitkin. Hyvin tunnettu MARK V on kehitetty vielä askelen pidemmälle! Optimoitu ammattilaisille, joiden aika jakautuu maalaamisen ja tasoitteiden levittämisen välillä ja jotka vaativat tämän laitteen antaman suoritustehon. MARK MAX -sähköruiskuissa on markkinoiden tukevimmat ja luotettavimmat pumput Endurance™-maaliosat, jotka kestävät ainakin kaksi kertaa pidempään kuin seuraava johtavista brändeistä.
Niiden V-Max Blue -tiivisteet antavat enemmän ruiskutustehoa, kun taas uusi ja ainutlaatuinen MaxLife™ maaliosat kestävät pitkään pitäen kokonaiskustannukset hyvin pieninä.
Maalauslaitteilla voidaan ruiskuttaa hyvin monenlaisia pinnoitteita suurten maalikanavien ansiosta. ProConnect pumpun irrotusjärjestelmän, helposti huollettavan QuikAccess imuventtiilin ja QuikPak V-Max Blue tiivistepakkausten ansiosta pumppu on helppo huoltaa.

Maks. Suutinkoko – Maali 0,041″ Maks. Suutinkoko – Tasoite 0,047″ Virtaus – 6,0 l/min Maks. paine – 227 bar Moottorin teho – 2,5 hV Paino – 63 kg

ESITE

MarkMax(Pdf)

VIDEO

Tutustu myös

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2022 Nestori-Tuote Oy