Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Painepesuri ammattikäyttöön

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

PAINEPESURI AMMATTIKÄYTTÖÖN

Nestori-Tuotteelta saat laadukkaat ja käytössä hyväksi todetut Gracon polttomoottori painepesurit, jotka kestävät kovaa ammattikäyttöä.

Oli tarpeesi mikä tahansa painepesua tarvitseva kohde, kuten esimerkiksi tiili- tai peltikaton pesu tai graffitin poisto, löytyy meiltä sopiva ratkaisu siihen. Palvelemme kaikkia urakoitsijoita sekä muita painepesuria tarvitsevia ammattilaisia nopealla toimitusajalla koko Suomen alueella.

Tilaa meiltä painepesuri ammattikäyttöön! Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Kysy lisää painepesureista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Gracon kattava mallisto –  polttomoottori painepesurit

 • Laajasta mallistosta löytyy sopiva laite jokaiseen käyttöön. Oikeanlainen laite jokaiseen työhön kevyen käytön, urakkakäytön ja vaativan käytön mallistoista.
 • Tehokkaat Honda® GX -moottorit rankimpiin ammattipesutöihin: pinnan valmisteluun, kemialliseen käsittelyyn, vaakasuunnassa tehtävään puhdistukseen jne.
 • Mullistava alumiinirunko tekee laitteista kevyitä, tehokkaita ja helposti liikuteltavia
 • Vakiona omat paikat mukana tuleville viidelle suuttimelle, jotta ne kulkevat aina helposti mukana. Erillisen suutinlaatikon sijaan suuttimet ovat näkyvillä, jolloin on myös helppo havaita, että kaikki suuttimet kulkevat mukana työmaalle. Näppärää ja helppoa!
 • Pikaliittimillä on letkujatkot ja vakiona 15 metrin letku, jota pystyy jatkamaan kätevästi ja helposti pikaliittimillä.

Tehtävän vaatimuksia vastaavat Gracon G-Force II -painepesurit. Suora- ja hihnavetoiset painepesurit sopivat kaikkiin töihin satunnaisista säännöllisiin ja pitkäkestoisiin.

Graco polttomoottori painepesuri ammattikäyttöön

Graco Aquamax 4040DD on tehokas painepesuri ammattikäyttöön, sillä se toimii erinomaisesti vaativissakin kohteissa. Kevytrunkoinen, vain 65 kiloa painava polttomoottori painepesuri kulkee kätevästi isopyöräisessä kärryssä, joten sitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Polttomoottorin ansiosta painepesuri ei tarvitse sähköä, joten sen käyttö onnistuu missä vain. Laitteeseen kuuluu korkeapaineletku, pistooli, suuttimia ja letkukela.

Kysy meiltä myös lisävarusteista, kuten hiekkapuhallussarjoista ja kourunpuhditussuuttimesta sekä jatkovarresta jolla ylettyy työskentelemään jopa 9 metrin korkeuteen.

Kun tarvitset polttomoottori painepesurin ammattikäyttöön, ota yhteyttä meihin. Palvelemme koko Suomen alueella nopeilla toimitusajoilla. Ammattikäyttöön sopivat painepesurit voit tilata myös suoraan meiltä soittamalla 09 8770 180 tai lähettämällä sähköpostia myynti@nestori-tuote.fi. Autamme mielellämme oikean pesurin valinnassa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä painepesureista

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
0
  0
  Tarjouskori
  Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin