Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Painepesurit

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

KauppalehtiPlatinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Painepesurit

PAINEPESURI AMMATTILAISILLE

Tarjoamme laadukkaita ja käytössä hyväksi todettuja Gracon polttomoottorikäyttöisiä painepesureita, jotka kestävät kovaa ammattikäyttöä.

Oli tarpeesi mikä tahansa painepesua tarvitseva kohde, kuten esimerkiksi tiili- tai peltikaton pesu tai graffitin poisto, löytyy meiltä sopiva ratkaisu siihen. Palvelemme kaikkia urakoitsijoita sekä muita painepesuria tarvitsevia ammattilaisia nopealla toimitusajalla koko Suomen alueella.

Kysy lisää painepesureista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Gracon kattava mallisto –  polttomoottori painepesurit

  • Laajasta mallistosta löytyy sopiva laite jokaiseen käyttöön. Oikeanlainen laite jokaiseen työhön kevyen käytön, urakkakäytön ja vaativan käytön mallistoista.
  • Tehokkaat Honda® GX -moottorit rankimpiin ammattipesutöihin: pinnan valmisteluun, kemialliseen käsittelyyn, vaakasuunnassa tehtävään puhdistukseen jne.
  • Mullistava alumiinirunko tekee laitteista kevyitä, tehokkaita ja helposti liikuteltavia
  • Vakiona omat paikat mukana tuleville viidelle suuttimelle, jotta ne kulkevat aina helposti mukana. Erillisen suutinlaatikon sijaan suuttimet ovat näkyvillä, jolloin on myös helppo havaita, että kaikki suuttimet kulkevat mukana työmaalle. Näppärää ja helppoa!
  • Pikaliittimillä on letkujatkot ja vakiona 15 metrin letku, jota pystyy jatkamaan kätevästi ja helposti pikaliittimillä.

Tehtävän vaatimuksia vastaavat Gracon G-Force II -painepesurit. Suora- ja hihnavetoiset painepesurit sopivat kaikkiin töihin satunnaisista säännöllisiin ja pitkäkestoisiin.

Graco polttomoottori painepesuri ammattikäyttöön

Graco Aquamax 4040DD sopii ammattikäyttöön, sillä se toimii erinomaisesti vaativissakin kohteissa. Kevytrunkoinen, vain 65 kiloa painava polttomoottori painepesuri kulkee kätevästi isopyöräisessä kärryssä, joten sitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Polttomoottorin ansiosta painepesuri ei tarvitse sähköä, joten sen käyttö onnistuu missä vain. Laitteeseen kuuluu korkeapaineletku, pistooli, suuttimia ja letkukela. Kysy meiltä myös lisävarusteista, kuten hiekkapuhallussarjoista ja kourunpuhditussuuttimesta sekä jatkovarresta jolla ylettyy työskentelemään jopa 9 metrin korkeuteen.

Kun tarvitset polttomoottori painepesurin ammattikäyttöön, ota yhteyttä meihin. Palvelemme koko Suomen alueella nopeilla toimitusajoilla.

Ota yhteyttä painepesureista

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2023 Nestori-Tuote Oy