Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Maalauspistoolit

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Elektrostaattiset pistoolit

Elektrostaattiset pistoolit

Ilma-avusteiset pistoolit

Ilma-avusteiset pistoolit

Korkeapainepistoolit

Korkeapainepistoolit

Pro Xp -varaosat

Pro Xp -varaosat

MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISILLE

Gracon laadukkaat tuotteet soveltuvat laajojen pintojen ruiskutukseen ja vaativaan ammattilaiskäyttöön. Toimintavarmat ja helppokäyttöiset maalauspistoolit tekevät työskentelystä tasokasta. Valikoimastamme löydät mm. laadukkaat korkeapainepistoolit, painesyöttöiset pistoolit, ylä- ja alasäiliöpistoolit sekä tankopistoolit, joihin saa kiinnitettyä jatkoputkia parhaan ulottuvuuden takaamiseksi. Graco Contractor PC on uusi, pitkäikäinen tulokas, jonka komponentit on helppo vaihtaa itse ilman työkaluja.

Ota yhteyttä maalauspistooleista

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Kuinka valita oikea maalauspistooli?

Maalauspistoolia käytetään yleensä joko sähkötoimisen korkeapainemaalauslaitteen tai teollisuudessa käytettävän paineilmatoimisen maalauslaitteen kanssa. Samoja maalauspistooleja voidaan käyttää siis rakennusmaalauksessa tai teollisessa maalauksessa, niin konepajassa tai telakalla tms.

Maalauspistooli pitää aina valita käytettävän ruiskun maksimi työpaineen mukaan. Esimerkiksi jos ruiskun maksimipaine on 350 baria, pitää maalipistoolin kestää myös tuon saman paineen. Alipaineista pistoolia ei voi laittaa laitteeseen.

Valikoimastamme löytyy laaja kirjo Gracon laadukkaita maalipistooleja, joihin meiltä löytyy varaosat varastosta. Valittavana on myös Ashahi MG-7 -maalauspistooli, jossa on kevyt liipasinpaine. Se on kerännyt käyttäjiltä kiitosta muun muassa keveytensä ja herkkyytensä ansiosta.

Kysy lisää, autamme mielellämme valitsemaan oikeanlaisen maalauspistoolin seuraavaa työtäsi varten.

Kysy lisää maalauspistooleista

Graco Overspray-sarja

Lisäksi tarjolla on Graco Overspray-sarja, joka on tarkoitettu maalin pölyttömään levittämiseen tiemerkintäsuuttimen avulla. Jälki viimeistellään telalla. Sarjaan kuuluu pistooli, jatkoputki, kääntöpää ja tiemerkintäsuuttimet.

Tilaa maalauspistooli nopealla toimitusajalla

Meiltä saat laadukkaat maalauspistoolit suoraan hyllystä joten toimitusaika on nopea koko Suomen alueelle. Yleensä tuote lähtee asiakkaalle samana päivänä tilauksen vastaanottamisesta. Tee tilaus jo tänään!

Voit myös tilata tuotteet meiltä myös suoraan soittamalla 09 8770 180 tai lähettämällä sähköpostia myynti@nestori-tuote.fi. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

 

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy