Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Siirtopumppu

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

SIIRTOPUMPPU AMMATTIKÄYTTÖÖN

Gracon siirtopumppu on laadukas ja kestävä laite, joka sopii teollisuuden ammattikäyttöön ja muille ammattilaisille. Valikoimissamme on acetaali-, polypropuleeni- tai alumiinirungolla varustettuja eri kokoisia malleja.

Tilaa laadukas siirtopumppu erilaisten nesteiden (maali, öljy jne.) siirtämistä varten. Paineilmatoimisilla pumpuilla voidaan siirtää nesteitä erikokoisista säiliöistä (20-1200 litraa) asiakkaan tarpeesta ja kohteesta riippuen. Siirrettävästä materiaalista riippuu myös se, millaiset kalvot ja runko laitteessa tulee olla.

Tilaa meiltä siirtopumppu ammattikäyttöön! Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä siirtopumpuista

VALITSE KEMIKAALITAULUKOSTA  OIKEA MATERIAALI SIIRTOPUMPULLE

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Millaiseen käyttöön siirtopumppu sopii?

Siirtopumppu sopii erinomaisesti esimerkiksi teollisuuden käyttöön, koska sillä voi pumpata hyvin erilaisia nesteitä. Siirtopumppu toimii kahden kalvon avulla, jotka luovat vuorotellen alipaineen pumpun sisällä. Tämä mahdollistaa sen, että pumppauksen aikana syntyy vain vähän kitkaa.

Pienempi kitka mahdollistaa sen, että siirtopumppua voidaan käyttää hiovien ja syövyttävien aineiden siirtoon. Kalvoilla toimiva siirtopumppu on erinomainen valinta myös sideaineiden, kuten liiman pumppaamiseen. Pieni kitka tekee siirtopumpusta myös ATEX-turvallisen, eli pumppua voidaan käyttää räjähdysvaarallisessa tilassa.

Siirtopumpulla siirrettävät aineet

  • maalit
  • hiovat nesteet
  • syövyttävät aineet
  • ATEX-turvallisuutta vaativat aineet
  • liimat
  • öljyt

Siirtopumppu onkin siis hyvä valinta teollisuuden käyttöön, kun erilaisia nesteitä tai aineita valmistetaan tai halutaan siirtää paikasta toiseen. Siirtopumppu toimii tuotannossa erinomaisesti, koska siirrettävä neste ei kuumene ja pumpun mekaaniset osat eivät hankaa toisiinsa kalvojen ansiosta.

Voimakas pumppausteho ja käyttäjäystävällisyys

Gracon kaksoiskalvoinen siirtopumppu hyödyntää pneumaattista toimintaperiaatetta, jossa ilmaa tai muuta syötettävää kaasua käytetään materiaalin pumppaamiseen. Siirtopumppu tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, helpon käytettävyyden ja erittäin turvallisen toiminnan. Kaksoiskalvojen ansiosta pumppausteho on voimakkaampi ja pumpun käyttöikä pitenee entisestään.

Gracon kaksoiskalvoinen siirtopumppu on suunniteltu kestämään kovia teollisia ja kemiallisia rasitteita. Tämä on erityisen tärkeää, koska eri materiaaleilla on erilainen koostumus, viskositeetti ja kemiallinen koostumus. Gracon pumppuja käytetään mm. laajasti monilla eri teollisuuden aloilla, kuten kemikaalien ja maalien valmistuksessa.

Käyttäjäystävällinen muotoilu ja helppo huollettavuus ovat Gracon kaksoiskalvoisten siirtopumppujen muita etuja. Gracon korkealaatuisilla tuotteilla saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Valitsemalla Graco siirtopumpun saat tehokkaan ja kestävän ratkaisun nestemäisten materiaalien käsittelyyn.

Valitse Gracon siirtopumppu ammattikäyttöön

Ammattikäyttöön tarkoitetut siirtopumput valmistaa maailman johtava maalauslaitetoimittaja Graco, joka on perustettu jo vuonna 1926. Merkki edustaa laatua, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Graco on vanha brändi, johon suomalaiset ammatti-ihmiset ovat luottaneet jo vuosikymmeniä.

Siirtopumppu painaa kevyimmillään vähän reilun kilon, mutta järeämpiäkin laitteita löytyy aina 68 kiloon asti.

Kysy lisää erilaisista vaihtoehdoista, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan pumpun.

Ota yhteyttä siirtopumpuista

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy