Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Siirtopumppu

Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

SIIRTOPUMPPU AMMATTIKÄYTTÖÖN

Gracon siirtopumppu on laadukas ja kestävä laite, joka sopii teollisuuden ammattikäyttöön ja muille ammattilaisille. Valikoimissamme on acetaali-, polypropuleeni- tai alumiinirungolla varustettuja eri kokoisia malleja.

Tilaa laadukas siirtopumppu erilaisten nesteiden (maali, öljy jne.) siirtämistä varten. Paineilmatoimisilla pumpuilla voidaan siirtää nesteitä erikokoisista säiliöistä (20-1200 litraa) asiakkaan tarpeesta ja kohteesta riippuen. Siirrettävästä materiaalista riippuu myös se, millaiset kalvot ja runko laitteessa tulee olla.

Tilaa meiltä siirtopumppu ammattikäyttöön! Kysy lisää tai tule paikan päälle Järvenpäähän katsomaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä siirtopumpuista

VALITSE KEMIKAALITAULUKOSTA  OIKEA MATERIAALI SIIRTOPUMPULLE

Suodatus
show blocks helper

Tuotemerkit

Hinta

Millaiseen käyttöön siirtopumppu sopii?

Siirtopumppu sopii erinomaisesti esimerkiksi teollisuuden käyttöön, koska sillä voi pumpata hyvin erilaisia nesteitä. Siirtopumppu toimii kahden kalvon avulla, jotka luovat vuorotellen alipaineen pumpun sisällä. Tämä mahdollistaa sen, että pumppauksen aikana syntyy vain vähän kitkaa.

Pienempi kitka mahdollistaa sen, että siirtopumppua voidaan käyttää hiovien ja syövyttävien aineiden siirtoon. Kalvoilla toimiva siirtopumppu on erinomainen valinta myös sideaineiden, kuten liiman pumppaamiseen. Pieni kitka tekee siirtopumpusta myös ATEX-turvallisen, eli pumppua voidaan käyttää räjähdysvaarallisessa tilassa.

Siirtopumpulla siirrettävät aineet

 • maalit
 • hiovat nesteet
 • syövyttävät aineet
 • ATEX-turvallisuutta vaativat aineet
 • liimat
 • öljyt

Siirtopumppu onkin siis hyvä valinta teollisuuden käyttöön, kun erilaisia nesteitä tai aineita valmistetaan tai halutaan siirtää paikasta toiseen. Siirtopumppu toimii tuotannossa erinomaisesti, koska siirrettävä neste ei kuumene ja pumpun mekaaniset osat eivät hankaa toisiinsa kalvojen ansiosta.

Siirtopumppu tarjoaa monia etuja 

Siirtopumppu on teollisuudessa käytettävä laite, joka auttaa siirtämään erilaisia nesteitä ja aineita paikasta toiseen tehokkaasti ja turvallisesti. Pumppujen monipuolisuus ja suorituskyky tekevät niistä välttämättömiä laitteita monilla eri toimialoilla. 

Siirtopumpun edut

 1. Monipuolisuus: Siirtopumppu voi käsitellä monenlaisia aineita, kuten maaleja, öljyjä, kemikaaleja, hiovia nesteitä ja jopa syövyttäviä aineita. Tämä tekee siitä sopivan monenlaisiin käyttökohteisiin. 
 2. Tehokkuus: Modernit siirtopumput on suunniteltu minimoimaan energiankulutus samalla kun ne tarjoavat maksimaalisen pumppaustehon. Tämä vähentää käyttökustannuksia ja lisää tuotannon tehokkuutta. 
 3. Turvallisuus: Erityisesti ATEX-turvallisuusstandardien mukaiset siirtopumput soveltuvat käytettäväksi räjähdysvaarallisissa tiloissa, mikä tekee niistä turvallisen valinnan vaarallisiin ympäristöihin. 
 4. Helppokäyttöisyys: Siirtopumput on suunniteltu niin, että ne ovat helppokäyttöisiä ja vaativat vähän huoltoa. Tämä vähentää käyttökatkoja ja lisää laitteen toiminta-aikaa. 
 5. Kestävyys: Korkealaatuiset materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat, että siirtopumput kestävät kovaa käyttöä ja korroosiota pitkään. Tämä on erityisen tärkeää teollisuusympäristöissä, joissa laitteiden tulee kestää jatkuvaa käyttöä. 
 6. Energiansäästö: Siirtopumpun kyky käyttää paineilmaa tai muita syötettäviä kaasuja materiaalin siirtämiseen vähentää energiankulutusta, mikä on sekä kustannustehokasta että ympäristöystävällistä. 
 7. Käyttöikä: Hyvin suunniteltu siirtopumppu voi kestää vuosikymmeniä, vaikka sitä käytettäisiin vaativissa olosuhteissa. Pitkä käyttöikä vähentää tarvetta uusien laitteiden hankintaan, mikä säästää resursseja pitkällä aikavälillä. 
 8. Ympäristöystävällisyys: Siirtopumppujen työ- ja energiatehokkuus tekevät niistä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja teollisuudelle. Vähemmän energiaa kuluttavat laitteet pienentävät teollisuuden ympäristöjalanjälkeä. 

Siirtopumppu tarjoaa siis monia etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan monille eri teollisuuden aloille. Olipa kyseessä maalien valmistus, kemikaalien käsittely tai muu vaativa teollinen prosessi, siirtopumppu on luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa tehostamaan toimintaa ja parantamaan turvallisuutta. 

Voimakas pumppausteho ja käyttäjäystävällisyys

Gracon kaksoiskalvoinen siirtopumppu hyödyntää pneumaattista toimintaperiaatetta, jossa ilmaa tai muuta syötettävää kaasua käytetään materiaalin pumppaamiseen. Siirtopumppu tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, helpon käytettävyyden ja erittäin turvallisen toiminnan. Kaksoiskalvojen ansiosta pumppausteho on voimakkaampi ja pumpun käyttöikä pitenee entisestään.

Gracon kaksoiskalvoinen siirtopumppu on suunniteltu kestämään kovia teollisia ja kemiallisia rasitteita. Tämä on erityisen tärkeää, koska eri materiaaleilla on erilainen koostumus, viskositeetti ja kemiallinen koostumus. Gracon pumppuja käytetään mm. laajasti monilla eri teollisuuden aloilla, kuten kemikaalien ja maalien valmistuksessa.

Käyttäjäystävällinen muotoilu ja helppo huollettavuus ovat Gracon kaksoiskalvoisten siirtopumppujen muita etuja. Gracon korkealaatuisilla tuotteilla saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Valitsemalla Graco siirtopumpun saat tehokkaan ja kestävän ratkaisun nestemäisten materiaalien käsittelyyn.

Valitse Gracon siirtopumppu ammattikäyttöön

Ammattikäyttöön tarkoitetut siirtopumput valmistaa maailman johtava maalauslaitetoimittaja Graco, joka on perustettu jo vuonna 1926. Merkki edustaa laatua, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Graco on vanha brändi, johon suomalaiset ammatti-ihmiset ovat luottaneet jo vuosikymmeniä.

Siirtopumppu painaa kevyimmillään vähän reilun kilon, mutta järeämpiäkin laitteita löytyy aina 68 kiloon asti.

Kysy lisää erilaisista vaihtoehdoista, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan pumpun.

Ota yhteyttä siirtopumpuista

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
0
  0
  Tarjouskori
  Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin