Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!
Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Nestori-Tuote tarjoaa laajan valikoiman maalauslaitteita metalliteollisuuden tarpeisiin 

7.6.2024

Nestori-Tuote tarjoaa metallialan yrittäjille Graco-maalauslaitteita, Clemco-hiekkapuhalluslaitteita ja laajan valikoiman erilaisia paksuusmittareita, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativien teollisuuden projektien tarpeisiin. Metallialan yrittäjät pääsevät nauttimaan laitteiden erinomaisesta suorituskyvystä sekä tehokkuudesta. 

Metalliteollisuudessa maalauksen vaatimukset ovat korkealla, sillä työstettävät pinnat voivat olla suuria ja niiden on usein kestettävä kovia olosuhteita. Graco-maalauslaitteiden sähkö-, polttomoottori- ja paineilmatoimiset maaliruiskut, sekä 2-komponenttiannostelijat tarjoavat luotettavuutta ja joustavuutta näihin tarpeisiin. Nämä laitteet soveltuvat erinomaisesti uudisrakennusten, korjaustöiden sekä teollisuuden maalaustöihin.

Graco-maalauslaite on erinomainen valinta 

Erityisesti metallialan yrittäjien kannattaa kiinnittää huomiota Graco-maalauslaitteiden kykyyn tuottaa laadukasta jälkeä kustannustehokkaasti. Tehokas maalinlevitys vähentää hukkaa ja varmistaa optimaalisen peittävyyden, mikä on kriittistä metallialan tuotteiden viimeistelyssä. Lisäksi laitteiden luja rakenne takaa pitkän käyttöiän kovassakin käytössä, mikä on taloudellista ja vähentää ylläpitokustannuksia. 

Helppokäyttöisyys ja erilaiset työskentelyä helpottavat lisäominaisuudet, kuten nopea puhdistus ja yksinkertainen ylläpito, tekevät Graco-maalauslaitteista erittäin käytännöllisen vaihtoehdon metallialan yrittäjille.

Hiekkapuhalluslaitteet metalliteollisuudelle 

Nestori-Tuotteet tarjoaa metallialan asiakkaille vahvan valikoiman Clemco-hiekkapuhalluslaitteita, jotka on suunniteltu ammattimaiseen pintapuhdistukseen. Metallialan asiantuntijat, kuten raskaan teollisuuden yrittäjät sekä automaalaamoiden ammattilaiset, löytävät näistä laitteista ihanteellisen ratkaisun erikokoisiin tarpeisiin. 

Clemco-hiekkapuhalluslaitteet tunnetaan niiden luotettavuudesta ja kestävyydestä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan metallialan koviin olosuhteisiin. Säiliökoot vaihtelevat 18 litrasta aina 200 litraan, mikä mahdollistaa niiden käytön sekä pienissä ja tarkoissa että suurissa hiekkapuhalluksissa. Korkea toimintapaine (10-12 bar) lisää puhallustehoa, mikä soveltuu erinomaisesti ruosteen, maalin tai muun epäpuhtaudet poistamiseen metallipinnoilta.

Valitsemalla Clemco-hiekkapuhalluslaitteen, voit luottaa siihen, että puhdistusprosessit ovat tehokkaita, materiaalien pinnat valmistellaan asianmukaisesti jatkokäsittelyä varten, ja että laitteiden ylläpito ja käyttöikä ovat taloudellisesti järkeviä. Clemcon pitkä kokemus ja jatkuva innovointi hiekkapuhalluslaitealalla takaavat, että saat parhaan mahdollisen tuen metallialan vaativiin tarpeisiin. 

Mittalaitteet tarkkaan paksuusmittaukseen 

Nestori-Tuote ymmärtää, että metalliteollisuudessa materiaalien laadunvalvonta on erityisen tärkeää. Siksi tarjoamme DeFelskon huippulaatuiset maalin- ja pinnanpaksuusmittarit, joiden avulla saat tarkat mittaustulokset nopeasti ja helposti. 

DeFelsko on tunnettu päällystyspaksuusmittareiden ja tarkastuslaitteiden valmistaja, joka on palvellut teollisuuden eri aloja jo vuodesta 1965. Heidän mittarinsa on suunniteltu kestämään teollisuuden vaativia olosuhteita, ja ne tarjoavat poikkeuksellista tarkkuutta ja luotettavuutta. 

Metalliteollisuudessa maalin- ja pinnanpaksuusmittarit ovat olennaisia työkaluja pintakäsittelyprosessien laadunvarmistuksessa. Nestori-Tuote tarjoaa laajan valikoiman DeFelskon mittareita, jotka soveltuvat erilaisille pinnoille ja materiaaleille. Niiden avulla voidaan muun muassa mitata metallipintojen maalin ja jauhemaalin paksuutta sekä betonin kosteutta. 

Hanki laadukkaat maalaustarvikkeet metalliteollisuuden tarpeisiin! 

Tutustu tarkemmin Nestori-Tuotteen tarjoamaan valikoimaan ja ota yhteyttä meihin, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat mittalaitteet. Tarjouspyynnön voit tehdä suoraan sähköpostitse tai puhelimitse, ja autamme mielellämme kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä!

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
0
    0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin