Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!
Nopea ja asiantunteva palvelu yli 30 vuoden kokemuksella
Rajua ammattikäyttöä kestävät tuotteet
Toimitus jopa samana päivänä!

Kauppalehti Platinum AAA logo

Maalauslaitteet ammattikäyttöön luottokumppanilta

4.8.2021

Ammattilaiset odottavat maalauslaitteilta kestävyyttä, pitkäikäisyyttä ja tehoa. Me Nestori-Tuotteella olemme olemassa juuri tätä varten: meiltä saat juuri tarpeeseesi sopivat paineilma-, polttomoottori-, sähkö- ja akkutoimiset maalauslaitteet, jotka kestävät kovassakin ammattilaiskäytössä.

Uudistuneesta verkkopalvelustamme löydät laadukkaat laitteet helposti ja nopeasti. Toimitamme tuotteet parhaimmillaan jopa saman päivän aikana! Emme jätä sinua pulaan myöskään tilauksen jälkeen, sillä saat kauttamme kattavat huolto- ja varaosapalvelut.

Graco on ammattilaisten luottomerkki

Me olemme vahvasti sitä mieltä, että Gracon maalauslaitteet edustavat alan kirkkainta kärkeä. Graco onkin maailman johtava maalauslaitetoimittaja.

Me olemme toimineet Gracon maahantuojana vuodesta 1987, joten tunnemme merkin erityispiirteet kuin omat taskumme. Kun edustamme vain tiettyä merkkiä, voimme sanoa olevamme sen erityisasiantuntijoita. Hoidamme takuuasiat Gracon suuntaan ja takuupyyntöjä tulee vuosittain todella vähän. Myös tämä kertoo siitä, että laitteet ovat pitkäikäisiä ja varmatoimisia.

Sähkötoimiset rakennusmaalauslaitteet

Sähkötoimisissa rakennusmaalauslaitteissa olemme Gracon ainoa maahantuoja Suomessa. Tarjoamme laitteita pieniin, keskisuuriin ja suuriin maalaus- ja pinnoitustöihin esimerkiksi rakennusmaalausliikkeille ja rakennusliikkeille. Autamme asiakkaitamme oikean laitteen valinnassa tarpeesta ja maalattavan kohteen pinta-alasta riippuen. Pyrimme aina löytämään asiakkaan budjettiin sopivan, mutta silti mahdollisimman tehokkaan laitteen, jotta työskentely sujuu vaivattomasti.

Paineilmatoimiset maalauslaitteet teollisuuteen

Edustamme Gracoa myös teollisuuteen tarkoitettujen paineilmatoimisten maalauslaitteiden osalta. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusmaalaamot ja konepajateollisuus.

Meidät tunnetaan ennen kaikkea ammattitaitoisesta palvelusta ja toimitusvarmuudesta, sillä varastomme on niin kattava, että saamme tavaran liikkeelle yleensä jo saman päivän aikana. Lisäksi laadukkaat huoltopalvelumme ja laaja varaosavalikoimamme takaavat sen, että koneiden elinkaari pysyy mahdollisimman pitkänä.

Uutuutena akkukäyttöiset maalauslaitteet

Graco on tuonut markkinoille kaksi uutta akkutoimista maalauslaitetta: Graco GX21 Cordless ja Classic 390 PC Cordless. Nämä vallankumoukselliset ja näppärät laitteet löytyvät nyt myös meidän valikoimistamme. Pitkä akunkesto, korkea suorituskyky, viimeistelty maalausjälki, 60 minuutin pikalataus ja helppo liikuteltavuus takaavat vaivattoman työskentelyn missä tahansa kohteessa.

Akkutoimiset maalausaitteet soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa ei ole sähköä tarjolla, kuten erilaisiin tiemerkintätöihin. GX21 Cordless on kevyt ja helposti kannettava, joten se on ihanteellinen esimerkiksi pienempiin asuinrakennustöihin. Classic 390 PC Cordless on puolestaan vankka työjuhta sekä sisä- että ulkokäyttöön keskisuurissa kohteissa. Molemmat ruiskut on varustettu vakiona Gracon RAC X ™ -matalapainesuuttimella.

Nestori-Tuotteen kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti

Palvelumallimme perustuu vahvaan asiantuntijuuteemme, ja teemmekin mielellämme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Uusi verkkopalvelumme tarjoaa lisäksi asiakkaillemme mahdollisuuden löytää juuri sopivan laitteen omatoimisesti ja tilata sen kätevästi verkon kautta. Haluammekin tarjota asiakkaillemme erilaisia tapoja lähestyä meitä.

Olemme erikoistuneet maalauslaitteisiin, mutta tarjoamme myös laajan valikoiman puhalluslaitteita, pesureita ja mittalaitteita. Käy tutustumassa valikoimaamme ja ota yhteyttä, mikäli herää jotain kysyttävää! Autamme mielellämme.

Platinum AAA logo   Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
0
    0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin