Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Puhalteet

Tuotenumero: Puhalteet

Puhallusrae tyyppien luettelo alompana

Lasikuulat
Pyöreytensä ja oikean kovuutensa ansiosta lasikuulat eivät vahingoita tai kulutaperusainetta. Ne irrottavat lian, ruosteen, hilseen yms. jättäen kauniin pinnan.Kemiallisesti neutraaleina ne eivät reagoi puhdistettavien materiaalien kanssa.Näin ollen lasikuulat soveltuvat lähes kaiken tyyppiseen käyttöön.

Alumiinioksidit ja piikarbiditÄärimmäisen kovuutensa ja särmikkään raemuotonsa ansiosta alumiinioksidi ja piikarbidi ovat tehokkaimmat yleisessä käytössä olevat puhallusrakeet.
Kemiallisesti neutraaleina ja metallittomina ne soveltuvat kaikkien materiaalien pintakäsittelyyn. Suuri irrotuskyky hyvinkin alhaisilla paineilla merkitsee nopeutunutta työskentelyä, ajan, vaivan sekä paineilman säästöä.

Teräsrakeet
Teräsrakeen käyttölaite on joko sinkokone tai painetoiminen puhalluslaite.Edellisessä laitteessa käytetään valtavoittoisesti pyöreätä raetta ja jälkimmäisessä särmikästä. Teräsrae on omiaan suurten rauta- ja teräspintojen sekä suurienmäärien käsittelyyn.

Keraamiset rakeet
Pyöreän keraamisen sirkonioksidirakeen suuri etu on sen pitkäikäisyys. Rakeen käyttöikä voi olla jopa 12-kertainen lasikuulaan verrattuna. Etuna on pölyttömyys ja työkappaleen olematon kuluminen.

Ruostumattomat pyöreät rakeet
Ruostumaton rae antaa kirkkaan, puhtaan metallisen pinnan ilman tummentumia ja rautapitoisia jäänteitä. Rakeen korkea ominaispaino merkitsee suurta iskutehoa ja siten myös suurta puhdistustehoa.

Puhallusrakeet luettelo

Puhallus rakeet (Pdf)

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

  Nestori-Tuote Oy käyttää yhteystietoja yhteydenottoon / tarjouspyynnön antamiseen.
  Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: +358 (0) 9 8770 180


  Platinum AAA logo   Kauppalehti

  Nestori-Tuote Oy
  Kiteentie 17 A
  04400 Järvenpää

  Y-tunnus: 0656248-5

  Avoinna:
  Ma – Pe / 8:00 – 16:00

  Uutiskirje
  Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


  Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy