Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

DeFelsko PosiTest ® LPD huokoisuustesteri matala jännite (märkä sieni)

Tuotenumero: PosiTest ® LPD

Pinhole-ilmaisin on väline pinnoitusjärjestelmän epäjatkuvuuksien havaitsemiseen, mukaan lukien pinholeja, halkeamia ja ohuita pisteitä. Muita nimiä ovat huokoisuusilmaisin ja jatkuvuustesteri.

On olemassa kahdenlaisia ??pinhole ilmaisimia, matala jännite (märkä sieni) ja korkea jännite (kipinä testeri). Alhaisen jännitteen ilmaisimia, kuten PosiTest LPD: tä, käytetään tyypillisesti päällystysjärjestelmissä, joiden paksuus on alle 500 ?m. Suurjännitekokeet käyttävät jännitteitä jopa 35 000 V, jotka voivat vahingoittaa käyttäjää vakavasti ja vahingoittaa päällystettä, mikäli testiä ei ole suoritettu oikein. Ne ovat yleensä kalliimpia ja monimutkaisempia kuin matalajännitteiset pinhole-ilmaisimet.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Pienjännitteinen pinhole-testi suoritetaan siirtämällä kostutettua, sähköistettyä sieniä johtamattomalle alustalle johdetulla johtamattomalla pinnoitteella. Mittari on ”maadoitettu” tai ”maadoitettu” johtavaan substraattiin tyypillisesti kiinnittämällä päällystämättömälle alueelle. Kun pinnoite on jatkuva eikä siinä ole vikoja, sähkö ei pysty siirtymään sienestä substraattiin johtamattoman pinnoitteen läpi. Mutta kun sähköistetty sieni tappaa päällysteen virheen, sähkö pystyy virtaamaan substraattiin ja palaamaan takaisin instrumenttiin maadoitusjohdon läpi, täydentämällä piiriä ja asettamalla kuulet ja näkyvät hälytykset

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

  Nestori-Tuote Oy käyttää yhteystietoja yhteydenottoon / tarjouspyynnön antamiseen.
  Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: +358 (0) 9 8770 180


  Platinum AAA logo   Kauppalehti

  Nestori-Tuote Oy
  Kiteentie 17 A
  04400 Järvenpää

  Y-tunnus: 0656248-5

  Avoinna:
  Ma – Pe / 8:00 – 16:00

  Uutiskirje
  Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


  Copyright © 2024 Nestori-Tuote Oy
  0
   0
   Tarjouskori
   Tarjouskorisi on tyhjäTakaisin tuotteisiin