Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Graco GX 21

Tuotenumero: 17G183

GX21-malli soveltuu sisätilojen remontteihin ja pientalojen uudisrakennusten maalaustöihin. GX21 on erinomainen pieni maalauslaite.Laite imee maalin suoraan astiasta. Kätevänkokoinen ja helppo kuljettaa.

”Ammattitason todellinen korkeapainemenetelmä ei ole koskaan ollut näin edullinen.”Jos olet vielä epäillyt vaihtoa siveltimestä ja telasta korkeapainemenetelmän laitteisiin. Olemme nyt tehneet päätöksestäsi helpomman! Innovatiivisen designinsa ansiosta Gracon GX™-malliston avulla voit siirtyä korkeapaineruiskulaitteiden käyttöön jo pienellä investoinnilla.Maalaatko jo korkeapainemenetelmällä? Tiedät jo, että saat työsi viimeisteltyä nopeammin ja saavasi paremman viimeistelyn laadun… Me kuitenkin voimme kertoa sinulle, että Gracon GX™-malliston avulla pystyt muuttamaan nämä edut vielä suuremmaksi töiden määräksi! Miksi korkeapainemenetelmän käytön pitäisi rajoittua vain ulkopintojen maalaamiseen tai suurempiin kaupallisiin projekteihin? Miksi et käyttäisi korkeapainemenetelmää myös sisätöissä? Aloita nyt GX™-korkeapainemaaliruiskuilla, jotka: – ovat ammattilaislaitteita, joiden käyttämiseen olet tottunut, mutta pienempikokoisia ja helpommin kuljetettavia – on suunniteltu tarjoamaan etunsa kaikkien aikojen edullisimmalla alkuinvestoinnilla – sopivat ihanteellisesti toisen värisi ruiskuttamiseen ja tuottavuutesi parantamiseen pienillä työmailla

Suurin käyttöpaine 207 bar.Suurin suutinkoko ”0,021”Suurin nestevirtaus  1,5l /min. Laite sisältää: Suodattimen 40 mesh, Letkun  1/4″ x 15 m, Pistoolin SG-3,  Suuttimen LP517 ja FFLP310 sekä RAC X kääntölaitteen.

ESITE

Graco GX-21(Pdf)

VIDEO

Tutustu myös

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2022 Nestori-Tuote Oy