Maalaus- ja hiekkapuhalluslaitteet ammattikäyttöön — toimitus jopa samana päivänä!

Harjapuhdistin sähkötoiminen

Tuotenumero: D600677

Bristle Blaster sähkötominen korroosion,valssihilseen ja pinnoitteiden poistamiseen tarkoitettu laite.Pinnat jotka on käsitelty harjapuhdistuksella, on sama pintarakenne ja visuaalinen puhtaus kun perinteisellä teräsraepuhdistuksella saavutettu jälki.

Sisältää: Laitteen, 10kpl hiiliteräsharjoja 23mm sekä niille adapterin,  salkun.

793.0 € (alv 0%)

Britle Blaster laitteen harjasten päät on suunniteltu hankaamaan ruostunutta pintaa kineettisellä energialla, joka vastaa samaa prosessia kuin teräsraepuhdistuksessa. Heti, kun
harjasten päät osuvat pintaan, ne vetäytyvät takaisin (“kimmahtavat”) pinnasta, jolloin saadaan poistettua sekä ruostetta että mikropainaumia, joka paljastaa uuden pinnan.
Tämän seurauksena, pinnoilla, jotka on käsitelty harjapuhdistuksella, on sama pintarakenne ja visuaalinen puhtaus, joka jäljittelee perinteisellä teräsraepuhdistuksella saatujapintoja. Työkalu on optimaalisesti kehitetty poistamaan vanhaa maalia, korroosiota, hitsausoksideja ja erilaisia ​​epäpuhtauksia metalleista, kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista jne. Bristle Blaster on optimaalinen metallilevyjen tai ruostumattomien, tasaisten ja leveiden pintojen hitsausliitoksiin, esim. sekä vaikeapääsyisille pinnoille ja kulmaprofiileihin.

Platinum AAA logo Kauppalehti

Nestori-Tuote Oy
Kiteentie 17 A
04400 Järvenpää

Y-tunnus: 0656248-5

Avoinna:
Ma – Pe / 8:00 – 16:00

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset osalliseksi kampanjatarjouksista ja uutuuksista


Copyright © 2022 Nestori-Tuote Oy